tiistai 16. kesäkuuta 2009

Perässähiihtäjänä

Lueskelin äsken eTourismProfilerin sivuilta juttua Tulevaisuus tulee, pysytkö mukana? Suosittelen lämpimästi kaikkia vähääkään matkailun ja internetin kanssa tekemisissä olevia lukaisemaan kirjoituksen. Tai tarkennetaanpa vähäsen: Suosittelen etenkin matkailun kanssa tekemisissä olevien lukaisemaan kirjoituksen, jos he torvelot eivät ole vielä tekemisissä internetin kanssa.

Kirjoituksessa nimittäin tuodaan esille kaksi todella mielenkiintoista videota siitä, mihin teknologia on meitä oikeasti johdattamassa. No, sitähän ei tietysti kukaan voi sanoa, mutta nuo videot herättivät kyllä melko lailla ajattelemaan. Mitä oikeasti pitäisi tehdä, jotta pysyy mukana matkailuteknologioiden kehityksessä?

Kaikkein mukavinta olisi tietysti kuljeskella edellä, kun muut hiihtää perässä, mutta se nyt ei ikävä kyllä onnistu :) Kirjoituksen ensimmäisessä videossa tuodaan esille, kuinka nopeasti nykyisten opiskelijoiden tiedot vanhenevat. Ensimmäisenä opiskeluvuonna opitut asiat ovat jo vanhentuneita opiskelujen kolmantena vuotena. Tsiisus!

No, tuo nyt ei tietenkään pidä paikkaansa kaikilla aloilla, mutta matkailuteknologioista puhuttaessa ajatus on varmasti kohdillaan. Onneksi ollaan suomalaisia, täällä kun on helppoa pysyä matkailualalla kärjessä, kun älyää hyödyntää edes puolet tarjotuista mahdollisista matkailuteknologioista :P

Ei kommentteja: