tiistai 2. kesäkuuta 2009

Minun opinnäytetyö!

No nyt se sitten on VALMIS! Arvoisat lukijat, olkaa hyvät ja käykää lukaisemassa työ täällä. Kyllä sitä sitten tovi pakerrettiinkin, mutta ei se loppupeleissä mikään mahdoton työrupeama kuitenkaan ollut. Väittivät vielä alkutalvesta, että keväällä kirjoitetusta opinnäytetyöstä ei voi saada kiitettävää. No, ei se siitä ainakaan kovin kauaksi jää :D Virallisen arvion saan ensi viikon maanantaina, siihen asti pitää vielä jännittää.

Tulevaisuus onkin sitten vähän luonnosteluvaiheessa vielä. Jo monen kuukauden ajan päässä on pyörinyt ajatus eräästä matkailupalvelun tuotteistamisesta ja viimeisen viikon verran en ole oikeastaan mitään muuta miettinytkään. Idean toteuttaminen edellyttäisi kaiketi oman yrityksen perustamista, joten täytynee alkaa seuraavaksi opiskella yrittäjyyttä. Josko aloittaisi koko homman vaikka Turun Potkurista ja kysyisi ensin asiantuntijoilta onko ideallani siipiä ollenkaan ja jos on, niin kuinka pitkälle niillä lennetään.

Jänniä aikoja elellään :)

2 kommenttia:

Juho Pesonen kirjoitti...

Onnea opinnäytteen valmistumisen johdosta. Aihepiiriltään se näyttää erittäin mielenkiintoiselta ja ajattelin siihen perehtyä heti kun löytyy sen verran aikaa. Toivottavasti jatkokin sujuu yhtä mallikkaasti!

t: Juho Pesonen
eTourismProfiler

Viiropää kirjoitti...

Hei eppuJ!

Oletkohan ehtinyt kesän aikana lukaista oppariani?

Sirkku