torstai 19. maaliskuuta 2009

Tiedonhankintaa


Jostakin mystisestä syystä aina, kun lähtee etsimään tietoa matkailupalvelujen varausjärjestelmistä, dynaamisesta paketoinnista, ansaintalogiikasta ja muusta aiheeseen liittyvästä, päädyn ensimmäiseksi Ilkka Kauppisen blogiin, esimerkiksi
tänne. Tieteellisiä artikkeleita toki löytää kuinka paljon tahansa, kunhan jaksaa vain koulun koneilla etsiskellä. Valmista, kattavaa pakettia aiheesta ei löydä vaikka päällään seisoisi. Mitenkähän Ilkan saisi kannustettua kirjoittamaan väitöskirjansa pikaisesti valmiiksi? :)

Kirjoitan tällä hetkellä samanaikaisesti vasemmalla kädellä opinnäytetyöni tutkimussuunnitelmaa. Pääsin juuri kohtaan "Tietoperusta" ja ajatukset lähtivät harhailemaan ties minne. Kirjallisuutta on kasassa enemmän kuin jaksaa kantaa, mutta kuka piru ne vielä kahlaisi läpi? Osaaminen periaatteessa on jo kasassa, mutta seuraavan kahden kuukauden aikana se kaikki pitäisi saada esitettyä kirjallisessa muodossa. Kiirus tulee, vielä kun opettajat keksivät lähettää minut RESTO 2009 -kilpailuun. Kaikkea ne oikeasti keksivätkin...

Kovasti mieli haikailee tällä hetkellä sosiaalisten medioiden pariin, josta onnistuinkin jo saamaan työtä. Mielenkiintoista prokkista pukkaa, mutta ihan oikeasti nyt se opinnäytetyö valmiiksi!

Viiropää lopettaa haaveilun ja palaa näpyttelemään tutkimussuunnitelmaa -->

1 kommentti:

Ilkka Kauppinen kirjoitti...

Onpa kummallista, että etsii miten etsii niin aina päätyy Internet-markkinointimatkailua blogiin;) Onko työsi jo valmis? Jos julkista matskuu, lukisin sen erittäin mielelläni.